Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Konsolidace půjček pro problémové klienty

 

Nadpis zní dost tvrdě. Konsolidace půjček pro problémové klienty. Kdo je problémový klient? Vyplývá z toho, že se jedná zásadně jen o neplatiče a klienty, kteří záměrně neplatí své závazky. Ale opak je pravdou, problémoví klienti jsou v 90% případů ti, kteří se dostali do dluhové pasti náhodou nebo jiným zaviněním, proto není důvod je ihned odsuzovat a tvrdit, že si měli dávat větší pozor. Ano, měli být obezřetnější, ale uznejte sami, že se do takovéto situace může dostat opravdu každý.

Pro koho je konsolidace půjček určena? Pro občany, kteří splácí více nevýhodných půjček, které je zbytečně zatěžují a oni si nevědí rady. Lze sloučit všechny půjčky do jedné, což znamená, že ušetříte na splátkách velké množství financí.

konsolidace půjček pro problémové klienty

Každý se může dostat do problémů

Konsolidace půjček pro problémové klienty je i pro občany, kteří se nacházejí v registru dlužníků Solus nebo je na ně podaná exekuce. Pokud máte stálý příjem ze zaměstnání máte největší šanci tento úvěr získat, ale je poskytován i maminkám na mateřské dovolené, důchodcům nebo zřídka občanům na sociálních dávkách.

Půjčku můžete využít samozřejmě i na něco jiného než zaplacení svých zbylých závazků. Velmi často si lidé půjčují, když se stěhují do nového bytu nebo rodinného domu. Na nákup nového vozu nebo koupi pozemku.

Mnoho z našich klientů využívá půjčené peníze na podnikání. Například na poplatky za provozovnu nebo nákup materiálu. Najdou se i klienti, kteří finance využijí na obchodování nebo investování do cenných papírů.

To na co půjčku využijete je úplně jedno. Naučte se hospodařit s penězi a nežijte od výplaty k výplatě, to se lehko řekne, ale snažte si vždy něco ušetřit. Existuje mnoho finančních poradců, kteří vám zdarma poradí a nabídnou jak zhodnotit v krátkém horizontu své peníze. Pamatujte si půjčka je dobrý sluha, ale zlý pán.S chladnou hlavou zvládnete vše.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.