Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Velká půjčka

 

Když se řekne velká půjčka. Jakou sumu si pod tím představujete? Většinou jsou to hodnoty nad 100 000 Kč, které je už obtížnější sehnat v bankovním sektoru, protože je potřeba doložit svůj příjem. I když ho předložíte neznamená to, že máte vyhráno, protože pokud je podle banky příliš nízký nemáte jednoduše nárok. Také je potřeba mít ručitele nebo zastavit vlastní nemovitost a to se pochopitelně mnoho klientům nechce nebo se bojí, že mohou o vše v případě nemoci přijít.

Velká nebankovní půjčka

A co půjčka mimo banku? Rozhodně nedoporučujeme takovou, která je poskytovávaná soukromými osobami, protože se velmi často stává, že jsou žadatelé napáleni podvodníky, kteří jim mohou zničit celý život.

velká půjčka

Ale neznamená to, že nelze sehnat výhodnou půjčku. Velká půjčka od xxlcredit.cz vám nabízí až 300 000 na 72 měsíců bez skrytý poplatků, poplatků za vyřízení, bez zástavy nemovitosti a bez náhledu do registru dlužníků.

Co musím splňovat?

Požadavky k získání půjčky jsou velmi jednoduché. Musíte být občanem České republiky, váš věk musí být mezi 18 – 65 lety, je nutné mít vlastní účet, který je psaný na vaše jméno a  nějaký příjem,který je doložitelný. Příjem nemusí být přímo ze zaměstnání. Počítá se i mateřská dovolená, důchod, invalidní důchod. Velmi často se o tuto půjčku ucházejí podnikatelé a OSVČ, kteří využívají vypůjčené peníze na pronájem provozovny nebo nákup materiálu.

Stačí vyplnit krátkou žádost a ihned poté se vám ozveme jak jste dopadli. Žádost, kterou vyplníte není závazná a poskytnuté informace použijeme výhradně za účelem poskytnutí půjčky. Po schválení budete kontaktováni našimi operátory a na email dostanete veškeré informace, které jsou potřeba. Operátora/ky se můžete na cokoli zeptat a když se vám nabídka nebude líbit můžete ji jednoduše odmítnout bez jakéhokoli postihu nebo poplatku.

Snažíme se kvalitu služeb neustále zlepšovat, aby jste byli 100% spokojeni. Mnoho klientů se k nám neustále vrací.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.