Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Nebankovní půjčka pro problémové klienty

 

Ne každý je na tom tak, aby se jeho záznamy v registrech dlužníků mohly dávat za příklad. Občas se prostě stane, že na své cestě trošku zaškobrtnete. Ovšem není důvod, proč byste to měli odnést tím, že už vám nikdy nikdo nedá šanci. A tak zatímco se záznamem v registru v bance se žádostí o úvěr asi nepochodíte, nebankovní půjčka pro problémové klienty nemusí být problém.

Co to jsou registry a jak fungují

Registry dlužníků sdružují informace o všech lidech, kteří mají nějaký ten škraloup týkající se splácení. A nemusí jít pouze o půjčky. Do registrů mohou zanést záznam nejenom banky či nebankovní úvěrové společnosti, ale také mobilní operátoři, dodavatelé energií, poskytovatelé internetu a další subjekty. Tyto registry jsou na vyžádání přístupné, takže při žádosti o úvěr při zadání vašich údajů společnosti přesně vyjede, zda už jste někdy měli při splácení nějaký problém.

nebankovní půjčka pro problémové klienty

Registrů je více. Bankovní registr klientských informací sdružuje údaje o bankovních spotřebitelských úvěrech, hypotékách a dalších produktech. Nebankovní registr klientských informací je pak nástrojem pro nebankovní společnosti, které sem umisťují svoje nespolehlivé klienty. Třetím významným hráčem na trhu je pak registr Solus, se kterým pracuje více než 40 subjektů.

Jestli máte záznam v registru můžete zjistit i sami. Můžete se pak vyhnout nepříjemnému překvapení při zamítnutí žádosti o úvěr. Anebo můžete zůstat v klidu, ušetřit poplatek za poskytnutí výpisu, protože nebankovní půjčka pro problémové klienty je zajišťována společností, která záznamy v registru neřeší.

Velká i malá půjčka pro každého

Mezi takové společnosti, které na záznamy v registrech nedají, patří také společnost XXLcredit. Ta slibuje, že vám poskytne opravdu velkou půjčku. A takový produkt na svých stránkách opravdu nabízí. Můžete si zde půjčit částku od pěti do tří set tisíc korun, a to na dobu až šesti let. No nezní to skvěle? Nemusíte navíc nikomu dokládat, kde pracujete, kolik za to berete peněz, nebo naopak kolik peněz ročně utratíte. Inteligentní automatizovaný systém sám vyhodnotí žádost o úvěr a předloží vám nabídku, která odpovídá vámi zadaným údajům. Vše, co musíte splnit, je být starší osmnácti let, mít vlastní bankovní účet u některé z českých bank, nemít žádné dluhy vůči této společnosti a mít alespoň nějaký zdroj příjmů.

Pokud se ale nechcete zadlužit na dlouhou dobu a cítíte, že by vaše problémy dokázala překlenout i menší částka, je pro vás u XXLcredit připraven i druhý produkt. Jedná se o oblíbenou půjčku do výplaty, kdy si můžete na třicet dnů půjčit až 4500 korun. Žádost je snadná a jednoduchá. Jen vyplníte pár základních údajů, odešlete, a necháte systém, aby vaši žádost posoudil a vyhodnotil.

Příjem může být jakýkoliv

Tato nebankovní půjčka pro problémové klienty je dostupná každému. Nezáleží přitom na tom, jaký příjem máte. Hlavně, že nějaký máte. Půjčka je vám tedy dostupná nejen v případě klasického pracovního poměru, ale i v případech, kdy pracujete pouze brigádně, nebo jste třeba na mateřské dovolené. XXLcredit pomůže každému, kdo pomoct potřebuje a splní již zmíněné základní požadavky.

Problémy se dají řešit

Nebankovní půjčka pro problémové klienty je speciálně uzpůsobený produkt, který počítá s tím, že zákazníci mohou mít problémy se splácením. Takové však nehází přes palubu. V případě, že se dostanete do nějakých potíží, můžete je vyřešit například formou odložení splatnosti za menší poplatek. Pokud by byly vaše problémy hlubšího rázu, můžete také kontaktovat společnost, která vám peníze půjčila, a zkusit se domluvit na nějakém schůdném řešení.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.