Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Nebankovní půjčky

 

Nic složitého, půjčit si navíc můžete už od pouhé pětistovky. Moderní nebankovní půjčky jsou skutečně zajímavým fenoménem, který asi jen tak nezmizí. Na našem trhu jsou totiž často i několik let a obliba – dá se s jistotou říci – že u většiny z nich opravdu narůstá tempem až raketovým. Proč jsou tak populární? Je to jednoduché, jde o snadné a rychlé řešení aktuální finanční situace, které si může čas od času dovolit každý.

Bez nejmenších problémů a hlavně rychle

Každý den na něco čekáme, až se skoro koušeme nudou. Půjčit si peníze je však dnes záležitost, jež se obejde prakticky bez čekání. Bez složitostí, zjišťování všeho o všech, poplatků předem a dalších nepříjemností. Nakonec, pokud něco podobného v nějaké nabídce zahlédnete, můžete mávnout rukou. Diskrétnějších nabídek se zajímavějším úrokem je dost na to, abyste o takové vůbec ani nemuseli přemýšlet.

nebankovní půjčky

Riziko? To je opravdu na nule. Zvolte si prověřenou firmu a rozhodně nebudete litovat. Možná ji znají vaši známí, možná uvidíte řadu kladných referencí i na internetových diskuzích. Každopádně se nedávejte všanc nováčkům, kteří nemají žádnou historii a jejichž webová prezentace na první pohled připomene spíše dětské leporelo. Takovým firmám není jistě radno věřit, nemají žádnou reputaci na trhu a vlastně je ani nikdo dohromady nezná…

Konkrétní výhody nebankovních půjček?

Jaké jsou hlavní klady nebankovního půjčování peněz? Pojďme si je představit v základních heslech.

  • Často jsou, hlavně v případech stokorunových až tisícikorunových částek otázkou maximálně několika málo minut.
  • Odpadají poplatky, to, jaký bude úrok víte předem a nebude se nikdy měnit. Maximálně férové jednání je zárukou úspěchu.
  • Nízké úroky. Konkurence na trhu je skutečně velká, úroková míra se proto stlačuje doslova ke dnu. Během posledních několika let je to přímo znatelný rozdíl.
  • Možnost prodloužení splátkového kalendáře. Každý to někdy zažil, prostě nedostojí svým závazkům včas v domluvený den, i kdyby se snad rozkrájel.

Malá půjčka

Dobrou volbou může být třeba společnost Microcredit. 4500 korun v rámci mikroúvěru, bez prověřování registrů dlužníků a dlouhého čekání. Hotovo totiž bude už během příštích patnácti minut, a to včetně převodu peněz na váš účet. První půjčka pro nové klienty je pak zcela zdarma. Stačí dodržet jedinou zásadu – splatit včas své závazky, tedy v termínu, který byl prve dohodnut a úroky se škrtají. Žádný háček v tom skutečně nehledejte, skutečně, žádné vedlejší účinky tento lék na finanční krizi v rodině nemá. Půjčit si navíc můžete absolutně na cokoliv, tudíž svoboda je zaručena na sto procent.

nebankovní půjčky dneška nabízejí také obrovskou volbu v ohledu vypůjčené částky. Mnoho společností, včetně XXLCreditu nebo již zmíněného Microcreditu, začíná s nabídkou na pouhé pětistovce. Maximum u mikroúvěrů je zpravidla mezi 4 a 5 tisíci korunami, na trhu však najdete různé variace. Někde si napoprvé půjčíte až deset tisíc korun. Speciální spotřebitelské úvěry lze sjednat až do výše tří set tisíc korun bez zajištění, zmiňované dvě firmy vám zprostředkují podobnou záležitost během jediného odpoledne. Můžete se poté znovu věnovat práci, zábavě, rodině, prostě čemukoliv – jen ne sedět u stolu a jednat o tom, jestli na půjčku vůbec máte. Přesvědčovat totiž opravdu nikoho nemusíte. nebankovní půjčky fungují jinak, oproti bance se liší minimem nutné administrativy.

A to je někdy hodně důležité. Copak chcete půjčku, o které budete vyjednávat celý den, když půjde třeba jen o pár tisícovek? Určitě ne.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.