Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka na nové auto

 

Vlastnit auto už dnes není žádným luxusem, ale relativně běžnou věcí. Mnozí z nás se bez auta dokonce ani neobejdou, protože nemají, jak by se jinak dostali do práce. Jenže co můžete dělat v případě, kdy auto potřebujete, ale vaše stávající vypovědělo službu? Jednou z možností je zařídit jeho opravu, ale ne vždy se to ještě vůbec vyplatí. Druhou možností je pak pořídit auto nové, nebo alespoň slušné ojeté. Jenže kde na něj vzít v dnešní době, kdy náklady neustále strmě rostou, potřebné finance? Rychlá půjčka na nové auto ještě dnes.

Není ostuda půjčit si peníze

Věděli jste, že velká část nových vozů, které si řidiči pořídí, je placena nějakou formou úvěru? A nemusíte si takto pořizovat pouze nové vozy. Na úvěr už si dnes můžete pořídit i ojetinu. Možností je několik. Asi nejoblíbenější formou úvěru na auto je leasing, ale ruku na srdce, opravdu máte chuť popasovat se s tolika omezeními? Za prvé, při leasingovém úvěru vozidlo zůstává až do jeho celkového splacení vlastnictvím leasingové společnosti. Za druhé, zejména při operativním leasingu máte často omezení počtu najetých kilometrů. A za třetí, na klasický leasing se dají pořídit v podstatě jen zánovní vozy, typicky ve stáří jednoho až tří let. Cenově dostupné to tedy zrovna není. Navíc musíte projít schvalovacím procesem leasingové společnosti, a ty jsou někdy stejně přísné, jako banky.

půjčka na nové auto

Tím se dostáváme i ke druhé možnosti, a tou je klasický úvěr v bance. Zde se sice vozidlo dostane přímo do vašich rukou a je psané na vás, ale i tak tu stále zůstává to riziko, že vám úvěr nebude schválen kvůli nedostatečně vysokému příjmu nebo třeba kvůli nějakému staršímu škraloupu v registru dlužníků.

Třetí možností, která nabízí řešení pro všechny, je nebankovní půjčka na nové auto. I když jste už jistě slyšeli o nebankovních společnostech mnoho špatného, věřte, že když si vyberete opravdu dobrého poskytovatele, budete nakonec velmi spokojeni.

XXLcredit– opravdu velká půjčka

Jednou ze společností, jejíž služby se v tomto případě jeví jako nejvhodnější,je XXLcredit.cz, která slibuje opravdu velkou půjčku pro každého. Můžete si zde vypůjčit až 300 tisíc korun, což jakopůjčka na nové auto bohatě postačuje, pokud tedy zrovna nechcete kupovat nejnovější model škodovky v nejvyšší výbavě. Za tuto částku, ale i za částky nižší, se dají sehnat velmi slušné ojetiny, které, pokud jsou dobře zajeté, odvedou možná někdy i lepší práci než úplně nový vůz.

Podmínky pro získání půjčky od XXLcredit jsou velmi jednoduché. Je vám více než 18 let a zároveň jste ještě nepřesáhli 65? Můžete se pochlubit jakýmkoliv pravidelným příjmem? Nedlužíte společnosti zatím žádné další peníze? Bydlíte trvale v České republice a máte zdejší platný občanský průkaz? Bravo, už jste jen jeden krok od schválení – stačí už jen vyplnit žádost.

Druh příjmu? Ten nikdo zkoumat nebude. Nemáte klasické HPP, ale vyděláváte si pravidelnými brigádami? Nebo jste přechodně bez práce a pobíráte podporu v nezaměstnanosti? V tomto případě to není až takový problém. Stejně tak nebude nikdo řešit vaše případné stíny z minulosti v podobě záznamů v registrech dlužníků.

Odjet můžete už zítra

Pokud jste si už vyhlédli svůj vysněný vůz a rozhodli jste se, že využijete možnosti nebankovní půjčky, dobrou zprávou je, že pokud vám bude schválena, můžete si svého nového plechového krasavce na čtyřech kolech vyzvednout už druhý pracovní den. Půjčka na nové auto od XXLcredit je velmi rychlá a peníze jsou odesílány ihned po schválení. Na váš účet dorazí nejpozději druhý pracovní den. To je velký rozdíl oproti bankám a leasingovým společnostem, kterým často trvá vyřízení všeho potřebného několik dnů, někdy dokonce až týdnů.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.