Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka nebankovní

 

Jaké možnosti máte v případě, kdy se se dostanete do finanční tísně, ale nepatříte do skupiny, která by měla zrovna nejvyšší příjmy? Nebo jste po této straně zcela v pořádku, ale táhnete za sebou stín minulosti v podobě záznamu v bankovním či nebankovním registru? V takové situaci si mnoho lidí řekne, že už je vše ztracené, nebo se uchylují k zoufalým krokům. Rychlou pomocí může být půjčka nebankovní.

Řešení, které vás nezničí

Byť už jich v dnešní době není tolik jako dřív, spousta lidí se v zoufalé situaci obrátí na lichváře, kteří jim půjčí za opravdu vyděračských a nelidských podmínek. Jakkoliv je takové jednání nezákonné, vymýtit se ho ještě zcela nepodařilo, a tak stále existují soukromníci, kteří vám půjčí klidně i na stoprocentní úrok s téměř nesplnitelnou dobou splatnosti. Jak to poté dopadá, když takovou půjčku nestihnete splatit včas, snad ani není nutné hlouběji rozebírat.

půjčka nebankovní

Existují ale i schůdnější řešení. Přestože nemůžete počítat s tím, že by vám v takové situaci pomohla banka, stále se máte na koho obrátit. Stejně, jako je jistotou, že vám nebude v takové chvíli schválena půjčka bankovní je jistotou i to, že vám u některé z mnoha společností projde půjčka nebankovní.

I zde však vybírejte obezřetně, protože ne všichni poskytovatelé hrají férovou hru. Byť se zákony snaží tento trh alespoň nějakým způsobem regulovat. Rozhodně nejsou dokonalé a poskytují jisté pole působnosti i podvodníkům.

Vsaďte na ověřené společnosti

Jedním z poskytovatelů nebankovních půjček, kterým můžete věřit, patří také společnost microcredit.cz. Ta nabízí ideální řešení pro všechny. A to, že je to půjčka nebankovní ještě neznamená, že musí být nutně nevýhodná. Nabídka činí maximálně 4500 korun na dobu až třiceti dnů.

V závislosti na tom, jak vysokou částku si budete chtít vypůjčit, a jak rychle jí máte v plánu splatit, se pak pohybují i náklady s půjčkou spojené. Konkrétní data však získáte až přímo po vyhodnocení žádosti, které probíhá rychle, diskrétně a především online.

Automatizovaný systém porovná vaše údaje se všemi dostupnými daty. Zápis v registrech vás však nijak nevylučuje z možnosti půjčku získat. Tato nebankovní půjčka je totiž koncipována opravdu pro každého. Po vyhodnocení žádosti vám bude okamžitě sdělen výsledek a předložen stále ještě nezávazný návrh, který stále ještě neznamená nutnost cokoli podepsat.

Teprve až když se sami rozhodnete, že se vám daná nabídka líbí, vyjádříte s tímto návrhem souhlas a tím je proces žádosti ukončen. Peníze jsou pak ihned odesílány na váš účet. V závislosti na tom, u které banky ho máte vedený, se pak odvíjí i doba jejich doručení. U některých bank je to téměř hned, v každém případě však peníze obdržíte nejpozději druhý pracovní den od schválení žádosti.

Podmínky jsou jednoduché

Abyste si mohli půjčit u Microcredit.cz, moc toho vskutku nepotřebujete. Bohatě postačí, pokud jste ve věku mezi 18-65 let, máte české občanství a platný občanský průkaz, bankovní účet vedený v ČR na vaše jméno a v neposlední řadě také mobilní telefon, prostřednictvím kterého se žádost dokončuje. Poslední podmínkou je potom příjem. Jelikož je to ale půjčka nebankovní, tak nemusí být nijak oficiálně podložený. Projde vám i to, co by u bank či přísnějších nebankovních společností projít nemohlo, například příjem z brigády či podpory v nezaměstnanosti.

Jak už bylo zmíněno výše, registry nikdo zkoumat nebude. Důležité je pouze to, abyste v jednu chvíli neměli u společnosti jinou nesplacenou půjčku. Vaše ostatní závazky nejsou nijak přezkoumávány, a pokud existují, nesnižují šanci na získání úvěru. Každá žádost je posuzována individuálně.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.