Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Dětské konto

 

Finanční gramotnost je v České republice opravdu nízká. Velkou nevýhodou je, že se tomu nevěnují školy, které by měly vyučovat alespoň základy. Bohužel toto záleží pouze na vás. Je velmi důležité, aby jste své děti naučili jak zacházet z penězi. Vysvětlili jim základní věci jako: hodnota peněz, co je to bankovní účet i kreditní karta. Začněte pomalu. Výhodou je, že dětské konto můžete své ratolesti založit už v osmi letech.

Vysvětlením základních principů možného zhodnocení financí se posunete zase o něco dál. Například: Tady máš 100 korun, když si je uložíš přidám ti k nim každý měsíc 20 Kč. Dítě se naučí šetřit. Zeptejte so ho, co by si za naspořené penízky chtěl nebo chtěla koupit. Pokud dostane váš syn nějaké peníze od babičky řekněte mu ať si třetinu uloží na dětské konto.

dětské konto

Není nutné učit vaše děti nic složitého. Ale založením účtu mu opravdu pomůžete. Naučte ho jak se s kontem zachází. Může zjistit zůstatek na účtu v internetovém bankovnictví? Mějte pod kontrolou všechny možné poplatky a dopředu si zjistěte kolik zaplatí na dodatečných službách. Dbejte na to, aby všechny peníze děti ihned neutratily.

Dětské konto můžete dnes založit téměř v jakékoli větší bance. Veškeré vklady jsou pojištěny do výše 100 000 Euro (přes 2,7 milionu korun) stejně jako na běžném účtu. Nezapomínejte na to, že dětské účty mají několik omezení a platby mohou jen přijímat.

Co je důležité při založení dětského konta?

– Od kolika let mohu synovi/dceři účet založit?

– získá vaše dítě založením účtu i platební kartu?

–  Je k účtu zřízeno i internetové bankovnictví?

– Je možné nastavit měsíční limity pro výběr z karty?

– Kolik stojí výběry z cizích bankomatů a kolikrát může dítě za měsíc peníze vybrat?

– Poskytuje tento účet nějaké zhodnocení?

U kterých bank dětský účet hledat?

– ČSOB

– Česká Spořitelna

– Komerční Banka

– Moneta Money Bank

– UniCredit Bank

Máte finanční potíže? – rychlá nebankovní půjčka

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.