Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Neplatili jste své finanční závazky a bojíte se, aby vám na dveře nezaklepal exekutor? Jak tomu předejít. Zabavení majetku by měla být až ta poslední možnost. Jaké má pravomoci a co by měl dodržovat.

Jaké má exekutor páky?

– obstavení bankovního účtu nebo jeho případná blokace. Jakmile na váš účet přijde nějaká suma může ji exekutor zabavit.

– jsou možné srážky ze mzdy popřípadě z vašich dalších příjmů

– soupis vašeho majetku a následné zabavení

– možný prodej vašeho majetku v dražbě

Mobiliární exekuce

Terénní vymáhání pohledávky. Tento zákrok je opravdu nepříjemný, protože vymahač může vstoupit do vašeho bytu/domu i za předpokladu, že ho tam odmítnete pustit. Mnozí nevědí ani to, že vás může navštívit v době, kdy nejste doma. K tomuto typu exekuce by mělo dojít až v posledním případě, když už není jiná možnost. V první řade vám bude odstaven účet ze kterého si můžete jednorázově vybrat dvojnásobek životního minima (6 820 Kč). Případný zbylý zůstatek na účtu je použitý na moření vašich dluhů. Pokud zbylé peníze nestačí na zaplacení pohledávky může se exekutor zajímat o vaše příjmy a může zajistit jejich srážku.

exekutor

POZOR!

Exekuční příkaz k soupisu movitých věcí může být vydán již první fázi exekučního řízení, protože soudní exekutor má pravomoc kombinovat druhy vymáhání.

půjčka před výplatou

Co mi exekutor nemůže vzít?

– domácího mazlíčka

– běžný oděv, vybavení domácnosti

– snubní prsten

– zdravotnické pomůcky, které potřebujete v případě nemoci nebo postižení

– hotovost do výše 6820,- což je dvojnásobek životního minima

– pokud jste OSVČ nemůže vám zabavit věci, které souvisí s vaším podnikáním a jsou k vaší práci potřebné

Exekuční řízení opravdu není nic příjemného. Doufáme, že se vyvarujete tomu, aby na vás byl exekuční příkaz vydán. Je lepší si dovolit pouze věci na které mám. Postupem času si na ně jistě našetříte. Dejte si pozor na drahé a nevýhodné půjčky.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.