Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka 150000 Kč

 

Získat v bance 150 000 Kč nemusí být nic jednoduchého ještě za předpokladu, že se nacházíte v registru dlužníků a nemáte nemovitost, kterou můžete zastavit. V tomto případě se musíte s bankovní půjčkou bohužel rozloučit. Jediným možným řešením může být nebankovní půjčka 150000 Kč. Tu si můžete sjednat online a nebo přímo na pobočce společnosti.

Nebankovní půjčka 150000 Kč bez ručitele

Před několika lety přicházela v úvahu pouze bankovní půjčka, protože, nebankovní úvěry nebyly v České republice tolik rozšířené. S nástupem internetu se vše změnilo. Nebankovní sektor poskytuje mnoho druhů finančních služeb od malých půjček před výplatou až po velké půjčky na rekonstrukci domu. Klient by si měl dát pozor na rozdílné podmínky jednotlivých společností. Vždy si důkladně pročtěte veškeré náležitosti, které musíte splňovat a co vše musíte doložit. Mějte po ruce mobilní telefon, email, vlastní bankovní účet a výpisem z účtu také nic nezkazíte. Také po vás mohou vyžadovat potvrzení o příjmu, které je nutné vyplnit a odeslat emailem. Pozor na poplatky předem. Občas po vás mohou chtít verifikační poplatek 1,- ten jediný je v pořádku, protože ověří, zda se skutečně jedná o váš bankovní účet a zamezí možné chybě při převodu. Tato částka by po vás měla být požadována pouze v případě, že vám schválí úvěr.

půjčka 150000

Mimo banku lze získat 150 tisíc bez nutnosti spolužadatele nebo ručitele. Získané finance můžete použít na co jen budete chtít. Jedná se o větší částku, proto zvažte jak dlouho chcete úvěr splácet. Velkou výhodou je, když je možné celou částku splatit předčasně bez poplatků. V takovém případě můžete zvolit vyšší dobu splatnosti, aby byly měsíční splátky co nejnižší.

Na co je půjčka 150000 Kč nejčastěji použita?

Nejčastěji si půjčujeme na vybavení bytu a nebo jeho rekonstrukci. Dále to může být nové auto, které je nutné k tomu, aby jsme mohli dojíždět do zaměstnaní. Na nečekané výdaje jsou použity spíše krátkodobé půjčky. Stávající a nebo začínají podnikatelé částku využijí na nákup materiálu a nebo pronájem provozovny.

Je každá půjčka 150000 Kč bezpečná?

Samozřejmě, že každá nebankovní půjčka do 150 tisíc bezpečná není. Ačkoli se omezil počet společností, které mohou takto vysoké sumy poskytovat musíte být stále na pozoru. V první řadě záleží hlavně na dlužníkovi jak se ke svým finančním závazkům postaví on. Pokud přistupujete k půjčce zodpovědně nemusíte se ničeho obávat.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.