Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka bez navýšení

 

Budete-li žádat o půjčku od společnosti XXLcredit.cz, nemusíte se obávat žádných skrytých poplatků, ani poplatků předem. S touto jistotou souvisí i nízké úrokové sazby a nízká výše splátek, nejen u menších půjček, ale i u velkých půjček určených třeba na bydlení. Jak je na tom půjčka bez navýšení?

Výhodnost půjček od XXLcredit.cz

Společnost XXLcredit.cz je nebankovní institucí, která na českém finančním trhu působí již více než dva roky. Její služby v mnohém převyšují nabídky konkurenčních subjektů, ať už bankovních, nebo nebankovních. Přesvědčilo se o tom již několik tisícovek žadatelů o půjčku, kteří se díky dobrým zkušenostem rádi vracejí.

půjčka bez navýšení

Půjčka bez navýšení: Kdo může žádat

O půjčku bez navýšení může žádat prakticky kdokoliv a jedinou podmínkou je věk 18-65, občanství České republiky a trvalý pobyt zde. Výhodná je půjčka bez navýšení například pro maminky na mateřské dovolené nebo pro studenty. Výhodnosti půjčky bez navýšení od společnosti XXLcredit mohou využít lidi, kteří nastoupili do zaměstnání, ale zatím jsou ještě ve zkušební době. Stejně tak ale i nezaměstnaní. Obávat se nemusí ani žadatel, který je jako dlužník evidován v registru dlužníků. K vyřízení žádosti o půjčku je třeba pouze vyplnit jednoduchý formulář na webových stránkách XXLcredit, k čemuž potřebujete pouze občanský průkaz. Žádné další doklady předkládat nemusíte, a to ani potvrzení o příjmech od zaměstnavatele.

Půjčka bez navýšení: Jak to funguje

Po vyplnění formuláře prostřednictvím počítače nebo chytrého telefonu, si zvolíte požadovanou variantu půjčky. Půjčka bez navýšení může být ve výši od 500 Kč až do 300 tisíc Kč. Nemusíte uvádět žádný účel půjčky a peníze můžete použít úplně na cokoliv podle vlastního uvážení. Vzhledem k nízké úrokové sazbě a možnosti  splácet po menších částkách je velice výhodná velká půjčka ve výši 300 tisíc korun, jejíž pomocí si můžete vyřešit svůj bytový problém. Pro pořízení vlastního bydlení je půjčka ideálním řešením. Zvláště s ohledem na velice výhodné výše u vedené podmínky. U malých půjček jsou peníze na účet žadatele převedeny do 15 minut, v případě velkých částek to bývá maximálně do 24 hodin.

 

Máte zájem o půjčku?

 

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2023 XXLCredit.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.